Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd.

Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd.
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: XG
Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ετήσιες πωλήσεις: 200000000-450000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1997
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Electricenergy XIGAO η Co. ομάδας, ΕΠΕ ιδρύεται το 1993, εγκαταστάσεις 320000m2, που ειδικεύονται στην κατασκευή του εξοπλισμού μετάδοσης ισχύος υψηλής & χαμηλής τάσης και διανομής (PTD), εστιάζοντας πάντα στην επιχείρηση στη συλλογή της έρευνας, του σχεδίου, του cOem, του ODM και του εμπορίου στη ΣΟ.

 

 

Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Μετά από 25 έτη καινοτομίας και προσπάθεια, ενισχύουμε πέντε εν πλήρη κυριότητα υποκαταστήματα (μετασχηματιστής XIGAO που κατασκευάζει το μετασχηματιστή δύναμης Co., ΕΠΕ, XIGAO εξοπλισμού δύναμης Co., ΕΠΕ, XIGAO που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, CB XIGAO που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, ΕΠΕ τεχνολογίας εξαρτημάτων θρυαλλίδων XIGAO Co.,) .meanwhile, κερδίσαμε επίσης την κυβερνητικούς αναγνώριση και τον έπαινο στην κινεζική αγορά.

Σαν επιχείρηση σπονδυλικών στηλών, η ομάδα μας αφιερώνει να εξυπηρετήσει τις βιομηχανίες δύναμης και την τρυφερή επιχείρηση, εταιρία δόσης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως Xi'an το δορυφορικό κέντρο ελέγχων, ίδρυμα ΣΟ της αεροδιαστημικής τεχνολογικής ομάδας VI, πετρελαιοφόρος περιοχή Changqing, XAC διεθνές, εταιρία Shougang, ομάδα χάλυβα Panzhihua Iron&, νότιο πλέγμα EHV transmission Ltd, πανεπιστήμιο Huazhong, ΣΟ δύναμης ΣΟ μεταλλουργική, ερευνητικό κέντρο ηλεκτρικής δύναμης της Κίνας, κοβάλτιο Erju σιδηροδρόμων της Κίνας. ΕΠΕ, ΣΟ Railway Engineering Group Ltd. Υπερπόντια προγράμματα συνεργασίας: Ρωσία, Καζακστάν, Τουρκία, Νιγηρία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Μπανγκλαντές, Μογγολία, Ιράν, Ινδονησία κ.λπ.

 

Χαρακτηρισμένα και λαμπρά προϊόντα:

1. Σειρά μηχανισμών διανομής: H.V. το γραφείο μηχανισμών διανομής, μηχανισμός διανομής M.V, θαλαμίσκος μηχανισμών διανομής L.V., χτυπά την κύρια μονάδα

2. Σειρά υποσταθμών: συνδυασμένος υποσταθμός, προκατασκευασμένος υποσταθμός

3. Σειρά διακοπτών σπασιμάτων φορτίων: εσωτερικές λίβρες, υπαίθριες λίβρες.

4. Αποσύνδεση της σειράς διακοπτών: εσωτερικό disconnector, υπαίθριος αποσυνδεμένος διακόπτης

5. Σειρά μετασχηματιστών δύναμης: μετασχηματιστής τύπων πετρελαίου, ξηρός μετασχηματιστής τύπων

6. σειρά τρεχόντων μετασχηματιστών (CT): το πετρέλαιο βύθισε τον τρέχοντα μετασχηματιστή, ξηρός τρέχων μετασχηματιστής τύπων

7. σειρά μετασχηματιστών τάσης (VT): βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής τάσης, ξηρός μετασχηματιστής τάσης τύπων

8. σειρά μονάδων δοσολογίας: βυθισμένο πετρέλαιο μετρώντας παράθυρο, ξηρό μετρώντας παράθυρο τύπων

9. Σειρά θρυαλλίδων: το ρεύμα που περιορίζει τη θρυαλλίδα, πτώση λιώνει έξω

10. Σειρά μονωτών: σύνθετος μονωτής τύπων, μονωτής τύπων πορσελάνης

11. σειρά διακοπτών: υπαίθριος κενός διακόπτης, εσωτερικός κενός διακόπτης, διακόπτης SF6

12. Arrester σειρά: Καλύπτρες κύματος πορσελάνης, καλύπτρες οξειδίων ψευδάργυρου

13. Σειρά δακτυλίων τοίχων: δακτύλιος τοίχων πορσελάνης, λαστιχένιος δακτύλιος τοίχων

14. Κιβώτιο κλάδων καλωδίων και άλλα σχετικά προϊόντα διανομής.

 

Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Η υπόδειξη ως προς το χρόνο ανάπτυξης επιχείρησης ομάδας μας είναι όπως κατωτέρω:

 

Μετά από 20 έτη καινοτομίας και προσπάθεια, ενισχύουμε πέντε εν πλήρη κυριότητα υποκαταστήματα (μετασχηματιστής XIGAO που κατασκευάζει το μετασχηματιστή δύναμης Co., ΕΠΕ, XIGAO εξοπλισμού δύναμης Co., ΕΠΕ, XIGAO που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, CB XIGAO που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, ΕΠΕ τεχνολογίας εξαρτημάτων θρυαλλίδων XIGAO Co.,) .meanwhile, κερδίσαμε επίσης την κυβερνητικούς αναγνώριση και τον έπαινο στην κινεζική αγορά.

 

Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

ΥΠΗΡΕΣΊΑ XIGAO

 

1. Να συμβουλευθεί ανά πάσα στιγμή και γρήγορη απάντηση

 

Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για κάθε πελάτες. και παρέχουμε επίσης την προχωρώντας λύση και το σχετικό σχέδιο σε όλο το τέλος - χρήστες.
 
2. Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος υπό την παραγωγή
 
Υιοθετήστε τον προηγμένη εξοπλισμό δοκιμής και τη γραμμή παραγωγής, και επίσης την οργάνωση ένα πλήρες και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου στην επιχείρηση ομάδας μας, η οποία εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων δύναμης διανομής μας.
 
 
3. Γρήγορη παράδοση στην πρώτη φορά
 
Κανονικά τα προϊόντα μας είναι η συμφωνία σε κάθε αίτημα των πελατών. Αλλά έχουμε ακόμα μερικά αποθέματα για μερικά δημοφιλή αγαθά και μερικά σημαντικά εξαρτήματα, έτσι εάν χρειαστείτε την καλύπτρα κύματος, η θρυαλλίδα HRC, πτώση fus έξω, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής δύναμης, ξηρός μετασχηματιστής δύναμης τύπων, VS1 που ο κενός διακόπτης για τα αποθέματα, άλλα θα είναι αναλόγως μέσα σε 3-7 ημέρες, εάν είναι μια μεγάλη διαταγή και ένα μεγάλο quanitity, εμείς θα σας ανταλλάξει ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγει το φορτίο σας στην πρώτη φορά.
 
4. Υπηρεσία εικοσιτεσσάρων μεταπωλήσεων ωρών
 
Ελεύθερη υπηρεσία επισκευής κατά τη διάρκεια της περιόδου ποιοτικής εξουσιοδότησης και λογική δαπάνη για τα ανταλλακτικά και τη διατήρηση της υπηρεσίας που χρησιμοποιεί την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.
 
Ο αποκριμένος χρόνος είναι με 48 ώρες επάνω στην ανακοίνωση του χρήστη.
 
5. Τεχνική κατάρτιση δωρεάν
 
Η κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες για τα προϊόντα μας και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.
 
Η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα ακολουθήσει την κατάσταση χρήσης κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.
 
 
6. Η υπηρεσία οδηγίας περιοχών της εγκατάστασης είναι διαθέσιμη ως ανάγκη.

 

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου. το emma@zgxgdn.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.
 
Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση ομάδας XIAN XIGAO είναι κύρια του σχετικών τοπ ταλέντου και της τεχνολογίας μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα από την αρχή. Χτίζουμε το τμήμα Ε&Α, QC το τμήμα, το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης, το τμήμα παραγωγής, και το τμήμα πώλησης, σύνολο για 182 ανθρώπους. Σαν επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε για να ενώσουμε.

 

Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη διεθνή επικύρωση ποιοτικών συστημάτων ISO9001: 2000, ISO14001: 2004, εθνικά υποχρεωτικά πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και Ohsas18001: 2007. , Πιστοποιητικό CE και άλλα στην αγορά σφαιρών, όλες οι κερδισμένες εξεταστικές εκθέσεις της εθνικής ποιοτικής επίβλεψης ηλεκτρικού εξοπλισμού H.V. και κέντρο επιθεώρησης, της επίβλεψης κρατικής ποιότητας και του κέντρου επιθεώρησης. Έχουμε την πίστη ότι τα προϊόντα μας επιτρέπουν στους πελάτες για να ικανοποιήσουν.

 

Η κατάρτιση είναι necessory για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας.

 

Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας